B-L-O-G 36: Ik ben moeder en neem mee…..mijn lange adem en mijn AD(H)D…

Dit blog gaat over liefde, over liefde van mij voor jou.

Over het zelfstandig worden. Kamer opruimen, meehelpen in het huishouden, eten wat de pot schaft, iets uit je handen laten glippen en de scherven weer opvegen.

Ook over jouw eerste liefde en de onzekerheid daarvan. Over liefdesverdriet die genadeloos toe kan slaan. Over het kiezen van je vrienden en je soms buiten gesloten voelen. Over het feest des levens en de keiharde dood. Over herpakken en verbroedering. Over de kracht van het samen los gaan en nooit meer alleen.

Maar ook met je snuit tegen de muur lopen, knallende ruzie met je ouders, een vette onvoldoende en een leugentje om bestwil. De eerste keer roken of drinken en de ochtend erna. Over tot laat in de middag in je bed en het raam wijd open als je wakker wordt. Over uren douchen en wat pufjes parfum.

En ook onvoorwaardelijke liefde, de deur staat altijd open, ff naast je in bed kruipen, je stevig vastpakken. Over de kus die verplaatst is naar mijn wang en waar ik af en toe naar verlang. Over geregeld zeggen hoeveel ik van je hou en dat dat nooit over zal gaan.

Over je fratsen je grappen en je onbevangenheid. Over mijn stomme pedagogisch geneuzel, mijn zoveelste hyperdepiep bui en onhandige aanpak. Over mijn lange adem en het volhouden tot ik een ons weeg. Over dat ik er altijd ben ook al wil je me niet altijd nodig hebben.

Over ons, jou, mij en wij. Dit blog gaat over de liefde, over liefde van mij voor jou.

Hoe overleef ik een thuis-vakantie zonder dat ik me teveel verveel?

Liefdevolle groet,
Hetty
De AD(H)D ervaringsexpert

Liever een blog over AD(H)D?

Heb je een vraag of wil je informatie? Stuur me dan hier een bericht.